יום ב׳, 09 במאי

אולם מלמד

סדנת ניהול זמן

אנחנו שמחות להביא לכן סדנה אקסלוסיבית בנושא שרלוונטי לכולנו - ניהול משימות וניהול זמן. בין אם זה לקראת תקופת המבחנים המתקרבת, ובין אם לקראת דד-ליין חשוב במחקר, בואו לקבל מגוון טיפים פרקטיים שתוכלו ליישם כבר עכשיו.

ההרשמה סגורה
אירועים אחרים
סדנת ניהול זמן

זמן ומיקום

09 במאי 2022, 14:00 – 15:30 GMT‎+3‎

אולם מלמד, בניין שנקר, הפקולטה למדעים מדויקים

פרטים נוספים

סדנת ניהול זמן - אקסקלוסיבית למדויקות!

אם אתן מוצאות את עצמכן:

- מרגישות שחוקות מריבוי המשימות וחוסר ההספק,

- מתקשות להתרכז בשל אינסוף הסחות דעת,

- נוטות לדחות את המשימות הכבדות גם אם הן החשובות ביותר,

- מסתבכות עם ניהול המשימות האקדמיות השוטפות,

- לא בטוחות איך לתעדף את כל מה שעל הצלחת,

- או באופן כללי שואפות להספיק יותר בפחות לחץ - הסדנה הזו היא בדיוק בשבילכן!

הסדנה מתאימה לכל התארים בכל הרמות. היא תיתן טיפים כלליים וגם פרקטיים, ותועבר על ידי מנחה מטעם "בו בזמן", החברה המובילה בארץ לסדנאות ניהול זמן!

הסדנה תתקיים בשני סבבים, ביום שני ה-9 למאי, באולם מלמד בבניין שנקר פיזיקה. הסבב הראשון יתקיים בשעות 14:00-15:30 והסבב השני ב-16:30-18:00. פתחנו שני סבבים כדי לאפשר לכמה שיותר משתתפות להגיע בשעה הנוחה להן.

הסדנא היא בחינם, אך נדרשת הרשמה מוקדמת, מהרו להירשם!

שימו לב: קיום שני המועדים מותנה בכמות הנרשמות. אישור סופי יישלח עד שבוע וחצי לפני מועד הסדנא.

על המנחה:

גַּנִּית פּריזָנְט הֶנְּקִין מנחת סדנאות בנושא ניהול זמן מטעם "בו בזמן". אחרי קריירה קצרה כשחקנית תיאטרון, גנית פנתה לתחום שונה וכבר למעלה מ 20 שנה שהיא מהנדסת תכנה בכירה בתחום Real time embedded software בחברות גלובאליות. כחלק מתפקיד זה, היא פיתחה והדריכה קורסים מקצועיים למהנדסים, לקוחות ואנשי שטח – בארץ, באירופה ובארה"ב. בוגרת לימודי תיאטרון פיזי ופנטומימה, בעלת תואר ראשון B.A. מאוניברסיטת תל אביב במדעי המחשב ובמדעי הרוח (בדגש על בלשנות ותיאטרון), תואר שני M.A. מאוניברסיטת תל אביב בלימודים קוגניטיביים של השפה (בדגש על קשב), ותואר שני M.Sc. ממכללת אפקה להנדסה במערכות תבוניות (בינה מלאכותית). תושבת מושב משמרת ואמא לשלושה מתבגרים.

נתראה שם!

שיתוף האירוע